Βίντεο με ενσωμάτωση διερμηνείας για κωφούς και βαρήκοους

Συνεργασίες

Περιγραφη

Βίντεο κοινωνικής ευαισθητοποίησης με θέμα τις πρώτες βοήθειες, που περιλαμβάνει συνεντεύξεις ανθρώπων, από διάφορες κοινωνικές και ηλικιακές ομάδες, οι οποίοι παρακολούθησαν – κάποια στιγμή στη ζωή τους – το σεμινάριο πρώτων βοηθειών. Μοιράζονται τις εμπειρίες τους σχετικά με τη διαδικασία εκμάθησης, την επίπτωση του σεμιναρίου στη ζωή τους όσον αφορά την αντιμετώπιση έκτακτων συμβάντων και το πόσο χρήσιμοι πλέον νιώθουν έχοντας τις γνώσεις να υποστηρίξουν καταστάσεις όπου κάποιος συνάνθρωπός μας χρήζει ανάγκης παροχής πρώτων βοηθειών!

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  • 1 Κάμερα υψηλής ανάλυσης
  • 2 Monitor παρακολούθησης
  • 1 Ηλεκτρονικός υπολογιστής υψηλής απόδοσης
  • 2 ώρες γυρισμάτων

Η τεχνική μας ομάδα, σε συνεργασία με την πιστοποιημένη διερμηνέα, κατέγραψε το βίντεο της διερμηνείας, το οποίο ενσωμάτωσε ο κ. Νίκος Δόρτης, ο οποίος έκανε και την επιμέλεια, παραγωγή και επεξεργασία του βίντεο.

Η συνεργασία μας ξεπέρασε το αναμενόμενο επίπεδο ικανοποίησης. Ευγενική τηλεφωνική υποστήριξη, σαφής και λιτή επεξήγηση της διαδικασίας που θα έπρεπε να ακολουθήσω, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, που όποτε κριθεί απαραίτητο, θα επιλέξω και πάλι. Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος. Ευχαριστώ πολύ για την άψογη συνεργασία.

— Νίκος Δ. Δόρτης, Φωτογραφικές υπηρεσίες

Τηλέφωνο

2310.252882

Διεύθυνση

Συγγρού 42, 54630, Θεσσαλονίκη.