Διαδικτυακή κάλυψη  διημερίδας για το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Ειδικών Σχολείων Κωφών και Βαρήκοων Πανοράματος Θεσσαλονίκης

Live Streaming

Περιγραφη

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικών Σχολείων Κωφών και Βαρήκοων Πανοράματος Θεσσαλονίκης διοργάνωσε μία διαδικτυακή διημερίδα στις 25 & 26 Σεπτεμβρίου, με έναυσμα την Παγκόσμια Ημέρα Νοηματικών Γλωσσών στις 23 Σεπτεμβρίου αλλά και τη Διεθνή Εβδομάδα Κωφών.

Οι καλεσμένοι μίλησαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Κωφοί/Βαρήκοοι στην καθημερινή ζωή τους αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρει η σύγχρονη κοινωνία στην επίτευξη των στόχων τους και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Στόχος είναι η συγκέντρωση πληροφοριών που θα χρησιμεύσουν ως εφόδια για τους Κωφούς και Βαρήκοους μαθητές στον μελλοντικό τους ρόλο ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  • 7 Monitor παρακολούθησης
  • 4 Ηλεκτρονικοί υπολογιστές υψηλής απόδοσης
  • 1 Πλατφόρμα απομακρυσμένης σύνδεσης εισηγητών και διερμηνέων

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε από τον χώρο του στούντιο, αξιοποιώντας τις υποδομές και τον εξοπλισμό της εταιρείας, καθώς οι διερμηνείς βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη. Προηγήθηκε απομακρυσμένος τεχνικός έλεγχος των εισηγητών για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και η απόδοση της διαδικτυακής κάλυψης,  παραλαβή και προετοιμασία του ψηφιακού υλικού και των σχετικών πολυμέσων προς προβολή στο youtube.

Με την Visual World Media Productions συνεργαστήκαμε για την ζωντανή μετάδοση διημερίδας του συλλόγου μας. Μείναμε απολύτως ευχαριστημένοι από την πολύ καλή συνεργασία μας, την εξαιρετική δουλειά τους, τον επαγγελματισμό τους και τις ουσιαστικές προτάσεις που κατέθεσαν για την ποιοτική αναβάθμιση του τελικού αποτελέσματος. Με τις άρτιες τεχνικές τους γνώσεις και την οργανωτικότητά τους, ανταποκρίθηκαν άψογα στις υψηλές τεχνικές απαιτήσεις της διημερίδας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την εκτέλεση του δύσκολου έργου που τους αναθέσαμε.

— Χρήστος Δοϊρανλής

Τηλέφωνο

2310.252882

Διεύθυνση

Συγγρού 42, 54630, Θεσσαλονίκη.