Visual World Media Productions

Ψηφιακές υπηρεσίες 

Μπορεί μια εικόνα να αξίζει όσο χίλιες λέξεις, ένα βίντεο όμως, όπως αποδεικνύεται και από σχετικές έρευνες, φέρνει πολλαπλάσιους πελάτες και κατ’ επέκταση πωλήσεις. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε έρχονται να γεφυρώσουν τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων με τις τεχνολογικές καινοτομίες της εποχής.

Εταιρικά & Προϊοντικά Βίντεο

Αυξήστε την αλληλεπίδραση της εταιρείας σας με το καταναλωτικό κοινό.

Βιντεοσκόπηση Εκδηλώσεων

Διατηρείστε ζωντανές τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της εταιρείας σας.

Live Streaming Μεταδόσεις

Επικοινωνήστε το μήνυμά σας παντού σε πραγματικό χρόνο δίχως περιορισμούς.

Προβολή στα Κοινωνικά Δίκτυα

Δημιουργήστε οπτικοακουστικό υλικό προσβάσιμο σε κωφούς και βαρήκοους.

Ψηφιακή Επεξεργασία (Μοντάζ)

Δημιουργήστε το κατάλληλο σενάριο που θα βελτιστοποιήσει την απόδοση του υλικού σας.

Ενοικίαση του Studio

Ο χώρος του studio είναι διαθέσιμος με ή χωρίς τον εξοπλισμό και την τεχνική μας ομάδα.

Εταιρικά και προϊοντικά βίντεο

Προωθήστε την εταιρεία και τα προϊόντα σας μέσα από τη δημιουργία βίντεο που στοχεύουν στην προβολή της αξίας και της δυναμικής της επιχείρησής σας, όπως εσείς την οραματίζεστε. Μικρά ή μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο στο στούντιο, στο χώρο σας ή σε εξωτερικούς χώρους που διηγούνται μια ιστορία, μπορούν να αναδείξουν τα ανταγωνιστικά σας πλεονεκτήματα και να σας ξεχωρίσουν στα μάτια του καταναλωτικού κοινού.

Βιντεοσκόπηση εκδηλώσεων

Διατηρείστε ζωντανές τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της εταιρείας σας, ημερίδες ή συνέδρια που διοργανώνετε, ενημερωτικά γεγονότα και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση θεωρείτε βαρύνουσας σημασίας για την υπόσταση της επιχείρησής σας.

Η Visual World διαθέτει τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία να ανταπεξέλθει ακόμα και στις ανάγκες του πιο απαιτητικού πελάτη.

Live Streaming μεταδόσεις

Με την έλευση της πανδημίας εντάθηκε εκθετικά η τάση για διοργάνωση διαδικτυακών εκδηλώσεων σε κοινωνικές πλατφόρμες, όπως το youtube, facebook, instagram κ.ά. Η Visual World έχοντας ξεκινήσει την κάλυψη αντίστοιχων μεταδόσεων πολύ νωρίτερα, διέθετε τις βάσεις για να υποστηρίξει την υλοποίηση τους είτε δια ζώσης είτε απομακρυσμένα.

Εκπομπές για επαγγελματίες youtubers και influencers, μεταδόσεις για ημερίδες και ενημερωτικά γεγονότα μπορούν να προβληθούν ζωντανά στο διαδίκτυο προσεγγίζοντας κοινό ανεξαρτήτως τοποθεσίας, ενώ η καταχώρησή τους στο δίκτυο επιτρέπει την παρακολούθησή τους οποιαδήποτε στιγμή σε μεταγενέστερο χρόνο.

Προβολή στα Κοινωνικά Δίκτυα

Προσεγγίστε ένα ευρύτερο κοινό, δημιουργώντας οπτικοακουστικό υλικό προσβάσιμο σε κωφούς και βαρήκοους. Με τη συμπερίληψη των ανθρώπων που αντιμετώπιζουν τις δικές τους δυσκολίες στην επικοινωνία, κάνουμε ένα βήμα προς μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς και στερεότυπα, που αποδέχεται τη διαφορετικότητα του καθενός.

Ψηφιακή Επεξεργασία (Μοντάζ)

Η Visual World αναλαμβάνει την επεξεργασία – μοντάζ σε υπάρχων ψηφιακό υλικό του πελάτη ή σε νέο που θα καταγράψει η τεχνική μας ομάδα, κατόπιν ανάλυσης του σεναρίου και προετοιμασίας  του πλάνου εργασίας από τον project manager της εταιρείας μας.

Ενοικίαση του Studio

Εάν δεν διαθέτετε κάποιο χώρο που να πληροί τις προδιαγραφές που επιθυμείτε για την βιντεοσκόπηση, μπορείτε να ενοικιάσετε το δικό μας στούντιο με ή χωρίς τον τεχνολογικό και φωτιστικό εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε για τις επαγγελματικές λήψεις και γυρίσματα που σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε.

Επιπλέον, η Visual World θα διαθέσει κάποιο στέλεχος από την τεχνική ομάδα για να συμβουλέψει, να υποστηρίξει αλλά και να επιβλέψει την ορθή εκτέλεση και βέλτιστη χρήση του ενοικιάζομενου εξοπλισμού.

Τηλέφωνο

2310.252882

Διεύθυνση

Συγγρού 42, 54630, Θεσσαλονίκη.